Ze kreeg de hele wereld over zich heen toen ze na de dood van haar man een relatie begon met zijn broer, nu geeft ze toe dat dat fout was

Print
Ze kreeg de hele wereld over zich heen toen ze na de dood van haar man een relatie begon met zijn broer, nu geeft ze toe dat dat fout was

Foto: Facebook

Toen haar man overleed, begon Ashley niet veel later een relatie met zijn broer. “Voor de kinderen”, klonk het toen, maar de twee kregen een storm van kritiek te verwerken. Hoewel ze hun relatie zelf als puur vriendschappelijk omschreven, veranderde Ashley wel haar relatiestatus op Facebook, wat bij velen in het verkeerde keelgat schoot. Nu geeft ze toe dat ze in de fout ging.

De echtgenoot van de Britse Ashley Murrell overleed in de nacht van 16 mei na een felle ruzie waarbij Ashley hem voor de nacht naar de zetel verbannen had. De man werkte als een paard en klopte alsmaar meer overuren om stiekem te kunnen sparen voor een reisje voor hun huwelijksverjaardag. Ashley kon echter niet verkroppen dat haar man nooit thuis was en kon niet aanzien hoe hij zichzelf zo uitputte.

De volgende ochtend vond trof ze het levenloze lichaam van haar echtgenoot aan in de zetel. Hij zou gestikt zijn in zijn slaap. “Het uitleggen aan de kinderen was het moeilijkst”, vertelde Ashley in een eerder interview. “Nu vraagt mijn kleine jongen altijd of we papa kunnen gaan bezoeken in de hemel.”

‘Showmance’

Steun vond Ashley bij de broer van haar man, Chris, die na het overlijden bij het gezin kwam inwonen. “Toen Mikey stierf, was Chris de eerste die langskwam en me steunde. Ik was kapot van verdriet en hij was een enorme steun, niet alleen voor mij, maar ook voor mijn kinderen. We zagen hoe goed de kinderen reageerden op zijn aanwezigheid. Ze waren eraan gewend dat hun vader altijd in de buurt was, dus het is belangrijk dat ze een mannelijk figuur in hun leven hebben”, vertelde Ashley erover.

“We deden alsof we een relatie hadden voor hen. Chris is geen vervanging voor Mikey. Hij is hun oom en zal dat altijd zijn”, klonk het over de ‘showmance’ die daarop volgde. Later klonk het echter dat “ we close geworden zijn en verliefd geworden zijn. Het was niet gepland, maar het gebeurde en het voelt goed. Ik zal mijn prachtige echtgenoot nooit vergeten, maar het leven is te kort om geluk aan je voorbij te laten gaan.”

“Het spijt me zo”

De kritiek bleef echter maar komen en ook bij hun eigen familie stootten ze enkel op onbegrip. Daarom heef Ashley zich nu verontschuldigd bij haar overleden echtgenoot via een bericht op Facebook. “Het spijt me zo dat ik je teleurgesteld heb”, schrijft Ashley in een ondertussen weer verwijderd bericht op Facebook. “Je zal altijd in mijn hart zitten Mikey en ik weet dat ik een fout begaan heb, en ik beloof je dat wanneer mijn tijd komt, ik bij je terug kom. Ik mis je zo.” Ze veranderde ook haar relatiestatus op Facebook weer naar ‘single’.