30ste Open Tornooi TC Smash Neeroeteren

Print

Foto: Martine Janssen

Neeroeteren

Maaseik - Nadat verleden jaar het 40-jarig bestaan van de club werd gevierd, werd dit jaar voor de 30ste maal het open tennistornooi ingericht van 10 tot 23 juli.

Ondanks de af en toe sombere voorspellingen bleven de weergoden de organisatie vrij gunstig gezind en hebben de deelnemers hun wedstrijden voor het grootste deel in de buitenlucht kunnen afwerken.
550 jeugdspelers en volwassenen van omliggende clubs aangevuld met eigen leden speelden deze veertien dagen voor een plaats in de finale.
Het werden spannende wedstrijden waarbij de tegenstanders elkaar vaak geen duimbreed toegaven en vreugde, voor een overwinning en verdriet bij een nederlaag vaak dicht bij elkaar lagen.
Onder ruime belangstelling werden op zondag 23/07 de finales betwist om dan na de gebruikelijke prijsuitdeling af te sluiten met een hapje en een drankje op de gezellige receptie.
Het bestuur mag dan ook weeral tevreden terugblikken op een geslaagde editie. Op de foto's de finalisten en enkele bestuursleden van TC Smash.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio