Fusietornooi en nieuwe kleedkamers bij Stokkem VV

Print

Foto: Sylvain Sleypen

Dilsen-Stokkem - In het tussenseizoen hebben de medewerkers en bestuursleden van voetbalclub Stokkem VV niet stilgezeten. Naast een vernieuwing van de pleinen werden er eveneens nieuwe kleedkamers opgetrokken. De aftrap van het nieuwe seizoen wordt gegeven met de organisatie van het gemeentelijk fusietornooi

Van 2 augustus tot 15 augustus heeft het jaarlijkse voetbaltornooi van de stad Dilsen-Stokkem plaats. Het fusietornooi moet uitmaken wie de titel 'club van de stad' voor een jaartje mag dragen.
De vijf plaatselijke clubs uit Stokkem, Elen, Rotem, Lanklaar en Dilsen aangevuld met SLW Maaseik zullen de strijd aangaan met hun beste manschappen. De wedstrijden zijn een goede barometer om de stand van zaken in de voorbereiding op te maken.

Nieuwe kleedkamers en vernieuwing van de terreinen
Stokkem VV, dat vorig seizoen geruime tijd meedeed voor de titel, heeft in de tussenperiode vooral ingezet op de uitbreiding van hun infrastructuur. Het B- en C-terrein werden volledig vernieuwd.
Bij de start van de competitie zal men tevens een nieuw kleedkamercomplex in gebruik nemen. Deze uitbreiding was noodzakelijk omwille van het nog steeds groeiende aantal jeugdspelers. Met zeventien clubs en 300 aangesloten leden is het een hele organisatie en gepuzzel om alles in goede banen te leiden. Net zoals voor de bouw van de kleedkamers en het onderhoud van de terreinen zijn er in het voetbalgebeuren heel wat vrijwilligers nodig.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio