Christoff over de zwangerschap van zus Lindsay: “Ik ga dat kindje doodgraag zien”

Print
Christoff over de zwangerschap van zus Lindsay: “Ik ga dat kindje doodgraag zien”

Foto: Marc Herremans - Mediahuis

Jaren heeft ze ervan gedroomd en nu is schlagerprinses Lindsay De Bolle eindelijk zwanger. Samen met haar man Kris Bloemen is ze door het dolle heen. Maar ook broer Christoff is minstens even enthousiast. “Lindsay gaat een schitterende moeder zijn”, zegt hij in Dag Allemaal.

Lindsay en Kris, Christoff en de ouders. Ze kijken allemaal vol verlangen uit naar de komst van het kindje. Jarenlang hebben ze met haar meegeleefd. En een gemakkelijke tocht was het zeker niet.

“Ik kon alleen maar m’n best doen om haar gerust te stellen op de moeilijke momenten”, zegt Christoff. “Beter wat langer wachten en zeker zijn dat het een gezond kindje wordt, zei ik dan. Want ja, alles heeft z’n reden. Dus kan je het best niet forceren. Die filosofie heeft mij al veel opgeleverd, moet ik zeggen.”

Nu het eindelijk zover is, is Christoff ongelooflijk blij voor zijn zus. “En voor onze ouders, die al lang naar een kleinkind verlangen”, klinkt het. “En ik ben ook blij voor mezelf. Ik ga dat kindje doodgraag zien!”

Hij is er ook rotsvast van overtuigd dat Lindsay een schitterende mama zal zijn. “Echt streng zal ze misschien niet zijn, maar ze zal wel ‘nee’ zeggen als het moet. Zoals ons mama bij ons deed en daar ben ik haar dankbaar voor. Want kinderen die in alle luxe worden grootgebracht en die alles op een dienblad gepresenteerd krijgen... Die hebben zelden wilskracht. Of respect voor de waarde van een euro. Dan zie ik liever iemand die een goede thuis heeft, maar perfect beseft wat z’n ouders daarvoor doen.”