Celebs

Jolien en Herbert uit ‘Temptation Island’ gaan in de verdediging: “Die klachten zijn te gek voor woorden”

Print
Jolien en Herbert uit ‘Temptation Island’ gaan in de verdediging: “Die klachten zijn te gek voor woorden”

Foto: SBS Media

Van luide ruzies tot geurhinder. De buren van Herbert (23) en Jolien (22) uit ‘Temptation Island’ brachten onlangs aan het licht dat hun relatie allesbehalve van een leien dakje loopt. “Het is gewoonweg vechten wat ze doen”, klonk het toen. Maar in Dag Allemaal reageert het koppel nu zelf op de beschuldigingen.

Volgens de buren zouden Herbert en Jolien uit de schijnwerpers constant ruzie maken. En die discussies verlopen naar verluidt bijzonder luidruchtig. “Er is vaak gekrijs te horen. Iedereen in het gebouw is op van de zenuwen en de stress”, klonk het toen. “Het is gewoonweg vechten wat ze doen.”

Een andere buur bevestigde dat. “Dat gekrijs gaat door merg en been. Ze gooien ook met huisraad. Al dat gedonder en gedreun, vreselijk!”

“Gewoon zielig”

Herbert zelf is niet te spreken over die klachten. “Het is gewoon schandalig hoe de buren ons zwartmaken”, zegt hij in Dag Allemaal. “Dit is gebaseerd op roddels die een eigen leven zijn gaan leiden. (...) Jolien en ik hebben al maanden geen ruzie meer gemaakt!”

Ook over de vermeende interventie van de politie is Herbert duidelijk. “De politie zou hier aan de deur hebben gestaan? Waarom weet ik daar dan niets van?”, klinkt het. “Ach, het is gewoon zielig.”

Jolien is er alleszins het hart van in: “Als zulke verhalen over je verspreid worden, krijg je onmiddellijk een stempel. Heel Deinze bekijkt ons nu scheef.”

Niet te missen