Picknicken speeltuin Munsterbilzen

Print

Munsterbilzen

Bilzen - Afgelopen zondag 23 juli organiseerde de jeugddienst van Stad Bilzen voor het vierde jaar op rij picknicken in het park en speeltuin Edelhof van Munsterbilzen.

Zoals in het verleden worden er elk jaar twee edities georganiseerd, en met mooi resultaat. Elk jaar zijn immers meer en meer kinderen, vergezeld van hun ouders en/of grootouders, aanwezig op deze unieke gelegenheid om te kunnen genieten van het grote aanbod attracties en allerhande spelletjes. Daarbij voorzag de jeugddienst ook héél wat extra kinderanimatie: o.a. een zoektocht waaraan meer dan 122 kinderen deelnamen. Aan deze prachtige zoektocht waren enkele prijzen verbonden. De winnaar van de picknick-mand die gekoppeld was aan deze zoektocht was de 7-jarige Cas Valkenborgh uit Beverst. Natuurlijk waren er nog tientallen andere keuzemogelijkheden voor de kinderen o.a.: de aangeboden gratis ritjes met de shetlandpony’s, een prachtig springkasteel, grimme stand en een heuse zeepbellenworkshop waarbij kinderen zelf aan de slag konden, en met groot succes, want de meeste hadden dat nog nooit gezien. De kleinsten verveelden zich geen ogenblik deze namiddag want het aanbod van spelletjes en speeltuinwerking was meer dan voldoende. Wat zeker mag vermeld worden is het groot aantal aangeboden picknicktafels waar ieder op zeer comfortabele manier kon plaatvatten om samen met het gezin de boterhammetjes en pistolets op te eten.

Zoals het soms kan gebeuren - en spijtig genoeg tijdens deze mooie gelegenheid – kwamen er donkere wolken opzetten. Dankzij dit iets minder fraaie weer werd omstreeks 14 uur de picknick iets eerder dan voorzien afgerond. Nu maar hopen bij de volgende ‘picknick’ op zondag 20 augustus 2017 de zon dan zeker langer van de partij zal zijn!

Afspraak dus zondag 20 augustus 2017, tussen 11 en 16 uur, dan voorziet de jeugddienst weer de nodige kinderanimatie en zal een workshop waterraket te bouwen voorzien zijn. Zeker de moeite waard en dus wederom gratis. Een dank en pluim voor de organisatie, nl. de jeugddienst van Stad Bilzen.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio