Dubbelslag voor Elise Franssen

Elise Franssen van Tennisdel Genk was de primus bij de meisjes 11/5 zowel in Hasseltse Yachting als TCO-TC Iris. In haar reeks verloor ze dit seizoen enkel de finale in Tennisdel Genk tijdens de kerstvakantie.

jmu

De 10-jarige Franssen is een trouwe klant van het jeugdsterrencircuit. Ze nam dit seizoen al aan tien sterrentornooien deel. “Net als vorig jaar wil ze deelnemen aan de masters in Tessenderlo omdat dit een heel leuk evenement is waar de spelers in de kijker worden gezet”, benadrukt mama Julie Vrebos. Haar dochter heeft al 70 wedstrijden op de teller staan. “Ze traint dit seizoen voor het eerst in Tennisdel Genk en tijdens de winter hebben ze vooral gewerkt op techniek en nu was het belangrijk om wedstrijdervaring op te doen. Daarom speelde ze vaak in twee reeksen mee. In het verleden heeft ze ook geturnd, maar die combinatie bleek niet langer mogelijk te zijn.”

De winnaars: Raphael Fret (9/4), Mathieu Doucet (9/5), Vinz Vanwinghe (11/4), Xander Schouteden (11/5), Zander Van Orshoven 13/4), Matisse Brie (13/5), Cedric Serneels (15/4), Liam Thiels (15/5), Estee Verbakel (11/4), Elise Franssen (11/5), Yelina Borgers (13/4), Laura Keunen (13/5), Reine Lambrecht (15/4) en Emeline Moreaux (15/5).