Celebs

‘True Blood’-acteur is opnieuw (felbegeerde) vrijgezel

Print
‘True Blood’-acteur is opnieuw (felbegeerde) vrijgezel

Foto: Photo News

De Zweedse ‘True Blood’-acteur Alexander Skarsgård gaat sinds kort weer als vrijgezel door het leven. De 40-jarige ster en zijn Britse vriendin, mode-icoon Alexa Chung, hebben na twee jaar een punt achter hun relatie gezet. Dat meldt E! News.

Acteur Alexander Skarsgård, die veel vrouwenharten sneller doet slaan, vormde vanaf de lente van 2015 een koppel met Alexa Chung. Ze kondigden hun relatie nooit aan bij het grote publiek, maar werden sporadisch samen gefotografeerd. De laatste beelden van hen samen dateren van mei, op een afterparty van het prestigieuze Met Gala in New York.

‘True Blood’-acteur is opnieuw (felbegeerde) vrijgezel
Foto: Photo News

Volgens een bevriende bron van de blonde ster, is het koppel op een vriendschappelijke manier uit elkaar gegaan. “Het was moeilijk om hun drukke schema’s op elkaar af te stemmen. Ook de afstand had een negatieve impact op hun relatie”, klinkt het. Hij voegt eraan toe dat hun relatie wel heel serieus was en dat de twee nog veel respect hebben voor elkaar.

Eerder deden geruchten de ronde dat Alexander flirtte met topmodel Toni Garn, ex van acteur Leonardo DiCaprio. Maar die roddel ontkent de ingewijde met klem. “Ze hebben elkaar inderdaad ontmoet, maar van een romance was geen sprake. Het was geen date en niemand heeft iemand bedrogen”, klinkt het.

Niet te missen