Neos Hamont-Achel sluit werkjaar feestelijk af

Print
Hamont-Achel - Zopas sloot Neos Hamont-Achel hun werkjaar af met een feestelijke activiteit. Een aantal leden namen deel aan een fietstocht van 36 kilometer. Daarna was er een receptie met bubbels en hapjes en een afsluitende barbecue.

De fietstocht werd uitgestippeld door Willy en Lambert, de sportverantwoordelijken. Vertrekpunt was de Posthoorn in Hamont. Aan het Michielshof sloten de Achlaren aan om dan via de oude spoorwegbedding naar Neerpelt te fietsen en daarna naar Overpelt. In de Ballasthoeve in Overpelt werd even halt gehouden om de dorstigen te laven. Met de wind in de rug werd de fietstocht verder gezet naar de feesttent van restaurant Kompenhof in St-Huibrechts-Lille waar de fietsers werden opgewacht door de niet-fietsers.

71 deelnemers genoten van een receptie met de nodige bubbels en verfijnde hapjes waarna ze werden uitgenodigd plaats te nemen in de mooi versierde tent. Na het welkomstwoord werd het glas geheven op een geslaagd werkjaar, maar vooral op de vriendschap, wat het kenmerk bij uitstek is van de Neos-groep. Tafel per tafel werd iedereen uitgenodigd om aan te schuiven aan een goed verzorgde barbecue. Als afsluiter was er een uitgebreid dessertbuffet en kon er nog nagepraat worden over de mooie activiteiten van het afgelopen jaar.

Het nieuwe werkjaar zal feestelijk ingezet worden op dinsdag 12 september.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio