© YouTube/Pom & Merijn on the Road

Pommeline en Merijn onthullen: “Dit is de gekste plaats waar we al seks hebben gehad”

Pommeline en Merijn van ‘Temptation Island’ zijn samen op vakantie in Mexico. En dat mag het internet geweten hebben. Dagelijks zetten de twee een video online over hun avonturen. In hun laatste vlog kregen ze vragen voorgeschoteld van fans, met enkele opvallende antwoorden als resultaat.

nadb

Onlangs maakte Pommeline nog een harde val op vakantie in Mexico. Maar toch blijft ze samen met Merijn rustig video’s maken. Elke dag één. Zo maakten ze zaterdag tijd om vragen van fans te beantwoorden (zie video onderaan artikel).

Op de vraag wat ze zou doen als Merijn haar zou bedriegen, antwoordde Pommeline heel duidelijk. “Dan is het klaar”, klonk het. Haar wederhelft beaamde: “Dan is het finito. Dan is het gewoon uit.”

Maar het wordt pas echt boeiend wanneer er gevraagd wordt wat de gekste plek is waar de twee ooit “boemboem-dingen” - zoals ze het zelf graag noemen - hebben gedaan. Merijn durft er twee te verklappen. En daaruit blijkt dat het koppel privacy blijkbaar niet zo belangrijk vindt.

Zo hebben ze al eens seks gehad in de badkamer bij de oma van Pommeline en in een stoomcabine. “En het was daar al zo warm...”, grapten ze nog.