Boze klant protesteert tegen slechte service van bank met strippers: “Dit is hoe je mensen moet behandelen”

Print

Boze klant protesteert tegen slechte service van bank met strippers: “Dit is hoe je mensen moet behandelen” Video: YouTube

Deze man uit de Russische hoofdstad Moskou houdt er een wel erg vreemde manier op na om zijn ongenoegen te uiten tegenover zijn bank. Uit protest tegen de slechte service van Sberbank, besloot hij twee knappe dames op te trommelen en hen te laten strippen voor de ogen van de bedienden. “Zo hoor je een klant te behandelen”, klinkt het bij de klant.

Terwijl de dames het beste van zichzelf gaven onder begeleiding van wat muziek, wilde de man ook enkele niet mis te verstane woorden kwijt aan het personeel van de bank. “Jullie behandelen de klant zonder generositeit”, vertelde hij. Ondertussen probeerden de strippers alle bedienden met hun sensuele danspasjes af te leiden. Zo gingen de dames zelfs op de toonbank dansen terwijl ze nog amper kleren aanhadden. “Ik hoop dat jullie zich dit moment zullen herinneren”, liet de man nog weten.

Volgens Oleg Vlasov, een woordvoerder van de bank, was het probleem van de man reeds opgelost toen hij de stripact van start liet gaan. “De bank heeft bij de politie een klacht ingediend voor hooliganisme”, aldus de man. Voorlopig is niet duidelijk of de boze klant en zijn danseressen ook werden gearresteerd.