Iedereen donderdagt op kruissnelheid

Print

Centrum

Genk - De zondagsmarkt zorgde voor leven in de brouwerij op zondagmorgen in het centrum. Iedereen Donderdagt doet dat met de eerste donderdag van de maand. Een beetje goed weer en het stadscentrum wordt omgetoverd tot een zalige sfeermarkt.

Op 5 mei 2011 ging de eerste Iedereen Donderdagt van start. Werk maken van extra sfeerelementen, met loungy meubilair, gezellig vertoeven aan het kampvuur en kraampjes met heerlijke tapas, verse producten en leuke hebbedingetjes: dat was vanaf het begin de bedoeling.

De initiatiefnemers zijn daar wonderwel in geslaagd en deze zomer doen er zo'n 45 horecazaken en een 35-tal deelnemers aan de sfeermarkt terwijl er 25 jonge - en minder jonge - artiesten optreden.

Ook deze week zat de sfeer er weer goed in. Van de kleurrijke aperitieven over de lekkere hapjes tot een volledig 'iedereen donderdagt menu' terwijl je luistert naar Genks talent, en de kinderen zich uitleven bij de kinderanimatie.

Overal blije gezichten en het lichte regenbuitje rond 22 uur werd verwelkomd als een welgekomen verfrissing. Volgende afspraak op donderdag 3 augustus.

 


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio