Velm boven met Raymond van het Groenewoud!

Print
Velm boven met Raymond van het Groenewoud!

Foto: Benny Buntinx

Velm

Sint-Truiden - Ter gelegenheid van de Vlaamse Feestdag wordt er in Velm op 11 juli een sfeervol openluchtfestival georganiseerd. Hoofdact is Raymond van het Groenewoud, hét icoon van de Vlaamse rockmuziek. Maar liefst 159 vrijwilligers van 13 Velmse verenigingen zetten die dag hun beste beentje voor om van deze avond een waar volksfeest te maken...!

Met hoofdact Raymond van het Groenewoud hebben we écht wel een muzikale topper weten te strikken. Ook na 40 jaar Meisjes is Raymond nog steeds springleven! Bovendien is Velm de enige locaties in een straal van 50 km. waar Raymond van het Groenewoud deze zomer zal concerteren! En wie kent er niet de nummers Liefde voor muziek, Je veux de l’amour, Meisjes (!) …en uiteraard Vlaanderen Boven! Een unieke gelegenheid dus om deze Vlaamse reus aan het werk te zien! Deze fantastische muzikant wordt die avond omringd door de lokale supercovergroep Aahja!, het jonge rastalent Ine en lokale helden DJ Herbeatz en De Oppenheimers.

Naast deze muzikale hoogtepunten kan je ook genieten van een heerlijk hapje en drankje in de lounge- én foodtruckzone waar ze je rijkelijk bedienen met rasechte Vlaamse kost en dranken aan democratische prijzen! Oók wie zin heeft in een ijsje kan hier terecht!

Voor de organisatie van dit evenement is er een heus parkeer- en verkeerscirculatieplan uitgewerkt. Concreet is het centrum van Velm vanaf ’s morgens 8u voor doorgaand verkeer niet meer toegankelijk. Vanaf 16 uur gaat vervolgens het parkeer- en verkeerscirculatieplan in. Ter plaatse begeleiden we je naar de verschillende gratis parkeerzones die op wandelafstand van het festivalplein zijn ingericht. Voor personen met een handicap is een parkeerzone vlakbij het evenementenplein voorzien.

Voor wie met de fiets komt is er eveneens een gratis bewaakte fietsenparking voorzien. Bovendien krijgen de eerste 100 personen die met de fiets komen een extra wedstrijdformulier.

Ja, want ook dit jaar zijn er weer tal van leuke prijzen te winnen!!!

 


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio