Beekse mannen van de Landelijke gilde fietsen naar Nuenen

Print

Beek

Bree - Naar jaarlijkse gewoonte trokken de mannen van de Landelijke Gilde van Beek er met hun trouwe tweewieler er weer op uit. Gelukkig voor hen, was de hittegolf net gepasseerd en konden ze genieten van hun rit van 98 kilometer richting Nuenen, bij Eindhoven.

De tocht begon om 7 u in Beek aan de voetbalkantine van groen star Beek waar ze nodige energie konden op doen tijdens gezellig en lekker ontbijt. Vervolgens trokken ze met 33 fietsers richting Budel om zo, via talrijke boswegen en paden, aan te komen op de eerste halte om er een lekker tas soep en een broodje te eten. De tocht eindigde tegen de avond in Nuenen waar er in het hotel een warme maaltijd werd aangeboden. Om te bekomen van de tocht werd er nog een terrasje gedaan en wat nagepraat. In de late/vroege uurtjes was het hoog tijd om te gaan slapen (wat voor de een al beter mee viel dan de ander, want na zo een rit is er wel wat af gesnurkt…).
’s Anderendaags stonden de mannen weer gepakt en gezakt klaar voor de terugreis. Er werd op tijd en stond halt gehouden om even bij te tanken. Bij café “de vier crispelen” sloten ze hun uitstap af op het gezellige terras. Zowel de deelnemers als de organisator van de tocht, blikken met een goed gevoel terug op de fijne rit. Op naar volgende jaar!


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio