‘The Mysterious door’ door DansClub ItCH

Print

Foto: Tonino Di Pietrantonio

Centrum Noord

Genk - Op zaterdag 1 juli 2017 vond in de stadsschouwburg van Genk voor de vierde keer op rij een dansvoorstelling van DansClub ItCH plaats, genaamd “The Mysterious door”.

De 30 dansers van de Genkse DansClub ItCH hebben maandenlang heel hard geoefend om deze mysterieuze reis tot een goed eind te brengen.

De show die gebaseerd is op een mysterieuze deur, brengt de dansers naar verschillende plaatsen in de wereld. Dit kon het publiek aanschouwen door prachtige kostuums en natuurlijk door unieke choreo’s. Zo werd het publiek meegenomen naar China, Egypte, Emoji land, Zombies … en natuurlijk niet te vergeten naar de gevaarlijke piraten.

Iedereen zat op het puntje van z’n stoel bij het zoeken naar de code van de mysterieuze deur. Het publiek was opgelucht als het de dansers uiteindelijk toch lukte om terug te komen van hun mysterieuze reizen. Tijdens de finale ging het publiek helemaal uit zijn dak als alle dansers uit “the mysterious door” komen. De mensen waren zeer verrast na het zien van deze unieke dansshow. Ze konden prachtige choreo’s bewonderen gemaakt door dansjuf Selina.

De dansvoorstelling was gewoonweg prachtig. Zo lieten de jongeren hun zelfgemaakte dansjes zien, omdat ze bij DansClub ItCH hun eigen inbreng kunnen geven.
DansClub ItCh viert dit jaar ook hun vijf jarig bestaan. Dansjuf Selina werd voor deze gelegenheid aangenaam verrast door een dansact van de dansers. Het is niet te geloven dat Selina met zes dansers begonnen is en nu zo gegroeid zijn. Daarom dromen zij nu om in de toekomst in een echte danszaal te mogen dansen. Deze dansschool is gebaseerd op vrijwilligers. Daarom zijn ze allemaal zo trots op deze dansschool en hopen dit nog lang te mogen doen.

Niet alleen wordt er plaats gemaakt voor dans en muziek, maar ook voor het thuisleven van de jongeren zelf. Elke woensdagnamiddag staan de medewerkers Suzie Radinardi en Maria Jorge klaar in de zaal Ons Tehuis in Winterslag.
DansClub ItCH is een low budget dansschool waar iedereen welkom is en waar ieder kind de kans krijgt om zichzelf te ontplooien.

Vanaf september 2017 is ieder kind/jongere van harte welkom om zich in te schrijven voor een nieuw dansjaar bij Selina, DansClub ItCH. zie :https://www.facebook.com/DansClubIiitch/

 


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio