Beauty

Dit moet wel de ergste manicure ooit zijn

Print
Dit moet wel de ergste manicure ooit zijn

Foto: Shutterstock

De Britse Emma Jones trakteerde zichzelf in het schoonheidssalon op een manicure. Ze vroeg om zilverkleurige, afgeronde nagels maar ging met een verschrikkelijk resultaat de deur uit.

Emma ging uitzonderlijk naar een andere nagelstudio dan ze gewoon is. Daar vroeg ze om een manicure met afgeronde nagels. De schoonheidsspecialiste van dienst ging naarstig aan de slag en rondde zowel de uiteinden als de basis van de valse nagels af. Daardoor lijkt het alsof de vrouw nu aan elke vinger een vingerhoed draagt. Meer nog: het resultaat ziet er wat buitenaards uit.

“Tijdens de behandeling lette ik niet op. Ik was net terug van een vakantie in Turkije en was er druk over aan het vertellen. Pas toen ik in de auto zat besefte ik goed en wel hoe vreselijk mijn nagels eruitzagen”, zegt de vrouw in een reactie aan lifestylesite Mamamia.

Het slachtoffer betaalde 35 pond (39,80 euro) voor de bijzondere manicure, maar ging zo snel mogelijk weer langs bij haar vertrouwde nagelsalon. Uitbaatster Angela Blemmings wist niet wat ze zag en nam er dan maar een foto van. Die plaatste ze op Facebook en in amper een week tijd is het kiekje zo’n 14.000 keer gedeeld en 16.000 keer geliket.

Niet te missen