Aftrap van concertenreeks Engie Parkies door Belle Perez

Print

Foto: Chretien Paesen

Hasselt-Centrum

Hasselt - De Engie Parkies maakte een schitterende start met een gloeiend optreden van Belle Perez. Het Spaanse vuur sloeg over in ieders hart en zelfs een stevige bui kon de sfeer niet bederven.

Deze zomer pakt Engie Parkies uit met een reeks van vijf concerten op Kapermolen. Belle Perez mocht alvast als eerste openen en zij deed dat met bravoure. La Perez mocht uiteraard reken op een legertje fans maar ook achteraan in het park liet de muziek zich gelden.

Betaalkaart
De tijd van de drankbonnetjes lijkt voorbij. Parkies werkt voortaan met betaalkaarten waarop je ter plaatse of via de website van Parkies ‘Parkietjes’ kunt laden. Bij elke bestelling hou je de betaalkaart bij een terminal en de drank wordt automatisch afgerekend. Het nieuwe systeem werd met wisselend enthousiasme onthaald en vraagt nog wat tijd om te wennen. Eén voordeel zit en al aan vast: op het einde van het seizoen kan het resterende saldo Parkietjes terug op je rekening gestort worden.

De frituur heeft plaats moeten maken voor een pizza en hamburgertent. Kinderen zochten tevergeefs naar wat randanimatie maar daar zat het aangekondigde onweer voor iets tussen.

Op 13 juli komen Cookies and Cream naar Kapermolen voor een gratis concert.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio