Respect is erg ver te zoeken wanneer bagagemedewerker met koffers van reizigers gooit

Print

Respect is erg ver te zoeken wanneer bagagemedewerker met valiezen van reizigers gooit Video: Facebook

Op de luchthaven van Ibiza heeft een reiziger enkele schokkende beelden kunnen opnemen. Hij filmde van in het gebouw hoe een bagagemedewerker van de luchthaven zonder enig respect omging met de koffers van tientallen reizigers. Nadien reed hij zelfs weg terwijl enkele koffers onder de wagen vast kwamen te zitten.

De video heeft op korte tijd al erg veel respons gekregen op het internet. Sinds Desy Léon, de maker van de beelden, het filmpje woensdag op Facebook heeft geplaatst, hebben al ruim twee miljoen mensen de beelden bekeken. “Een video van vandaag op Ibiza Airport. Heel sterk. Zo werken ze hier”, schreef de man er nog bij. Wat de man bezielde om zo nonchalant om te gaan met de bagage, is niet geweten. Ook een buggy wordt zomaar in de lucht gegooid. Voorlopig is niet duidelijk voor welke vlucht de bagage bestemd was.

Een woordvoerder van luchtvaartmaatschappij Iberia heeft reeds bevestigd dat de man op de video daadwerkelijk werkt voor het bedrijf. “We willen de werknemer zo snel mogelijk identificeren”, klinkt het onder meer. “Eens dat is gebeurd, wordt er een disciplinaire procedure opgestart en zal er hierna beslist worden welke stappen we verder zullen ondernemen.”De vliegtuigmaatschappij heeft zich ook geëxcuseerd aan de reizigers die betrokken raakten bij het incident.