Celebs

Schandaal bij de Kardashians: Rob neemt wraak met naaktfoto’s van zijn ex

Print
Schandaal bij de Kardashians: Rob neemt wraak met naaktfoto’s van zijn ex
Ze waren dolverliefd, snel in blijde verwachting van hun eerste kindje en verloofd maar het liefdesgeluk van Rob Kardashian en zijn vrouw Blac Chyna is voltooid verleden tijd. Meer nog: vandaag lusten de twee elkaar rauw. Ze beledigen elkaar op sociale media en nu heeft de broer van Kim en co zonder aarzelen pornografisch beeldmateriaal van zijn wederhelft op de wereld losgelaten uit wraak.

Het gaat van kwaad naar erger tussen exen Rob Kardashian en Blac Chyna. Zij beschuldigde hem eerder via Snapchat van mishandeling, hij ontkent in alle talen en is woedend om die verwijten. Daarnaast zou Chyna andere mannen uitgenodigd hebben in hun oude huis om met hen te flikflooien. Kardashian nam woensdag dan maar wraak door expliciete naaktfoto’s van zijn ex - en moeder van zijn kind Dream - te grabbel te gooien op Instagram. Intussen zijn de beelden verwijderd, net als Rob zijn account.

Scheldtirade

Bij de beelden hoort nog pittige kritiek op de vrouw, die Rob nu ventileert via Twitter. Naar eigen zeggen heeft Chyna hem een video opgestuurd als bewijs van haar ontrouw. Rob hangt ook de klikspaan uit en zegt dat ze ettelijke keren langsging bij een plastisch chirurg. Hij beweert nog dat de vrouw enkel een kind met hem wilde om haar ex Tyga terug te krijgen. Klein detail: Tyga is sinds kort weer vrijgezel na zijn relatie met Kylie Jenner, die hem inruilde voor een andere rapper Travis Scott.

Voor de rechter

Chyna is niet van plan om het hierbij te laten en is momenteel aan het bekijken welke juridische stappen ze kan nemen opdat Kardashian gestraft wordt voor zijn wraakactie. De Amerikaanse advocate Lisa Bloom, die recent de sekstapezaak met actrice Mischa Barton won, staat volledig achter Chyna. Ze zegt aan USA Today dat de vrouw hem voor de rechter moet slepen en dat ze sterk in haar schoenen staat. Volgens de Amerikaanse entertainmentsite TMZ ligt het iets complexer. Om een onbekende reden heeft Chyna haar naaktfoto’s zelf geliket, waardoor het moeilijker zal worden om de rechtbank ervan te overtuigen dat ze er mentaal onder lijdt.

Niet te missen