Interieur

Deze interieurtrends voor komend seizoen shop je nu al in de solden

Print
Wil je één deze dagen op soldenkoopjes gaan jagen, vergeet dan niet om zeker binnen te stappen in die leuke meubelzaak of decoratiewinkel. Ook daar kan je immers interessante koopjes op de kop tikken en al helemaal als je weet welke trends ook het komende seizoen populair blijven.

Trend 1: Donkergroen én donkerblauw. Bots je tijdens de solden op een onweerstaanbare donkergroene of donkerblauwe sofa aan een interessante prijs? Tik dat koopje dan maar gerust op de kop, want het komende najaar blijven dit nog steeds erg populaire trendkleuren.

(Foto's: 1. decoholic.com 2. frenchbydesignblog.com 3. styleaddict.com.au)

Trend 2: Geometrische prints. Geometrische figuren verschijnen op het behang, de vloerbedekking, de tapijten, het meubilair ... Hoewel ze al enkele seizoenen alomtegenwoordig zijn, lijken ze ook het komende najaar en zelfs het voorjaar daarop niet echt van plan om van het voorplan te verdwijnen.

(Foto's: 1. lovechicliving.co.uk 2. brendan-i-am.tumblr.com 3. trendland.com)

Trend 3: Metalen, bij voorkeur gouden, accenten. Koper bleek een tijdlang het metaal bij uitstek, maar dat is het voorbije jaar toch veranderd. Nu zijn het vooralsnog allemaal gouden accenten die de toon zetten, met af en toe een vleugje zilver, en dat blijft ook nog even zo.

(Foto's: 1. elledecor.com 2. redohomeanddesign.com 3. thedecorista.com)

Trend 4: Zeg het met woorden. Spreuken zijn hip. Niet enkel als tussendoortje op sociale media, maar ook in je interieur mag een goede (lijf)spreuk al eens in de kijker geplaatst worden.

(Foto's: 1. sanvie.de 2. elledocor.com 3. thedecorista.com)

Niet te missen