Celebs

Hier is de eerste foto van George Clooney met een van zijn baby’s, maar die is niet wat je verwacht

Print
Hier is de eerste foto van George Clooney met een van zijn baby’s, maar die is niet wat je verwacht

Foto: Photo News

George en Amal Clooney zijn onlangs naar het Italiaanse Milaan gereisd in hun privéjet. Eindbestemming? Hun optrekje aan het Comomeer. Ook hun maand oude tweeling Ella en Alexander mocht mee en dat leverde een eerste foto op van George Clooney en een van zijn kindjes, maar het gezichtje krijgt de wereld nog even niet te zien.

Op de bewuste foto, gemaakt door de Amerikaanse entertainmentsite TMZ, is George Clooney (56) te zien terwijl hij uit zijn jet stapt. Hij heeft een sierlijke witte draagmand vast met daarin een van zijn twee kinderen. Op het tarmac werd Amal gezien met de tweede draagmand. De 39-jarige mensenrechtenadvocate kreeg extra hulp om zoon- of dochterlief te dragen.

Een eerste duidelijke foto van de kindjes, die al elk hun eigen bodyguard hebben, is er voorlopig nog niet. Volgens internationale media kan het wereldberoemde koppel miljoenen verdienen als het beslist om een kiekje van hun kroost vrij te geven. Ella en Alexander zijn precies één maand oud. Ze kwamen op 6 juni ter wereld in het St. Mary’s Hospital in Londen.

Niet te missen