Papa kan geen dagje Disneyland betalen voor dochter maar lost het op hartverwarmende manier op

Print

Een trip naar Disneyland is voor vele kinderen (en stiekem ook voor de ouders) een droom van een uitstap. Maar helaas blijft het voor sommige families ook voor altijd een droom omdat ze het prijskaartje niet kunnen betalen. Al vond deze creatieve papa daar een oplossing voor die je hart zal doen smelten.

“Mijn dochter wilde naar Disneyland maar dat is echt te duur voor ons”, zegt de papa. Na lang nadenken hoe hij zijn dochter toch zou kunnen verrassen, kwam hij op een schitterend idee. De man zocht een video van een rollercoaster en liet het afspelen op de televisie. Hij plaatste zijn dochter in een blauwe doos en deed alsof ze daadwerkelijk in een karretje zat. Van geschud in het naar boven rijden, tot vlinders in de buik bij het afdalen, de kleine meid vond het geweldig. “Als wij niet naar Disneyland kunnen, dan brengen we Disneyland toch gewoon naar ons?”, klonk het.

Ondertussen verovert de video het internet en kon het rekenen op tal van lieve reacties. Zo stelde iemand voor om een crowdfundingsactie op te starten zodat de kleine meid toch naar het pretpark kan met haar papa. Van het vooropgestelde doel van 3.000 dollar werd ondertussen al 1.025 dollar ingezameld.