Celebs

Lesley-Ann Poppe: "Ik heb afgezien in Las Vegas"

Print
Lesley-Ann Poppe: "Ik heb afgezien in Las Vegas"

Foto: *

Afgelopen week kon u op Instagram volgen hoe Lesley-Ann Poppe en Kevin elkaar het jawoord gaven. Voor de wet deden ze dat al eens in Antwerpen, maar voor de vrienden was er nog een ceremonie in Las Vegas. Al hadden de tortelduifjes één ding over het hoofd gezien.

Een jurk met een sluier van vier meter en een sleep van twee meter: op haar huwelijksdag verscheen Lesley-Ann als een echte prinses. Maar waar ze niet aan gedacht had bij het kiezen van haar jurk, waren de tropische temperaturen in Las Vegas. "Kevin en ik hadden er geen rekening mee gehouden dat het op z'n warmst was in Las Vegas", zegt Lesley-Ann in Dag Allemaal. "Echt snikheet. Op onze trouwdag was het 45 graden! 't Was dus puffen en zweten in mijn prinsessenkleed. Ik heb gestrààld als bruid, maar het deed toch deugd toen ik mijn trouwkleed kon uittrekken."

Lesley-Ann voelt zich nu pas echt getrouwd, zegt ze. "Kevin en ik hebben er élke seconde van genoten. Las Vegas was eigenlijk een extraatje, maar maar ik voel me nu pas écht getrouwd. Al heb ik daar wel serieus voor moeten afzien."

Niet te missen