Okra Paal wint Limburgs kubb-tornooi

Print
Okra Paal wint Limburgs kubb-tornooi

Foto: André Caubergs

Paal

Beringen - Na vorig jaar met een tweede plaats al van het podium geproefd te hebben, ging Okra Paal dit jaar voor het hoogste schavotje. Proficiat Herman, Jos en Staf om de kleuren van Okra Paal zo goed te vertegenwoordigen op het kubb-tornooi van Okra Limburg.

Op dinsdag 20 juni organiseerde Okra Limburg voor de 5de maal een kubb-tornooi in Kleine Brogel. Okra Paal schreef in met 3 ploegen van telkens 3 personen. Vorig jaar sprokkelden we genoeg punten bijeen om te eindigen op de 2de plaats. We keken er dit jaar naar uit en hoopten op een 1ste plaats. Bij iedere ronde die gewonnen werd steeg de spanning. En ja, een ploeg van Okra Paal won het kubb-tornooi. Een dikke proficiat aan onze Okra kub-mannen Herman, Jos en Staf.

Iedere week wordt er ‘s maandags in de namiddag het kubbspel gespeeld achter OC De Buiting. Een pluim voor Fernand, Elza en Michel die iedere week alles tijdig klaarzetten zodat alle deelnemers zich weer een namiddag kunnen amuseren. Dankjewel Michel voor de opknapbeurt die je vaak geeft aan blokken en stokken.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio