Guy Nulens fietstweedaagse ten voordele van De Brug - De Opaal

Print

Foto: André Caubergs

Beringen - Ondanks de regen op zaterdag en het wisselvalige weer op zondag kan De Brug & De Opaal terugkijken op een geslaagde 2de editie van de Guy Nulens tweedaagse.

Guy Nulens was samen met Fons De Wolf, Ludo Dierickxsen, Johan Corvers, Johan Verstrepen en René Martens van de partij om samen met de 110 wielerliefhebbers in de regen de geleide wielertocht van 90 km te rijden. Johan Vansummeren en Marc Wouters konden door andere verplichtingen niet meerijden maar tekenden wel present voor de start. Onder begeleiding van de motards werd dan de 90 km gereden tegen een mooi tempo van 30km/u. Bij het toekomen was men wel doornat maar een douche en een stevige pasta deed deugd. Een mooi verrassingspakket en een tombola met als hoofdprijs een gesigneerd boek van Kim Clijsters, maar ook nog een babbel met de ‘oude’ wielrenners (alleen spijtig dat Tom Boonen er niet bij was, zei men) was een mooie afsluiter van deze dag.
Zondagmorgen stond het team van De Brug & De Opaal samen met Guy Nulens al vroeg klaar, om 7u30 vertrokken de eerste deelnemers aan de fietstocht van 120km maar ook aan de tochten voor de 80 en 50km kwamen de deelnemers vlot inschrijven net als voor de 20km familiefietstocht. En ondanks het ‘kwakkelweer’ mocht men toch nog 275 deelnemers noteren. Directrice Carine Theunis en haar team waren dan ook tevreden met de deelnemers, sponsors en de medewerking van Guy Nulens voor deze fietstweedaagse.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio