De Biehal zet in op digitale communicatie dankzij Cera

Print
De Biehal zet in op digitale communicatie dankzij Cera

Foto: Elke Steensels

Lommel - Onder het motto ‘Samen investeren in welvaart en welzijn en bouwen aan een sterke coöperatie’ beklemtoont Cera haar maatschappelijke opdracht. Ze doet dit door diverse projecten financieel te steunen. Daarbij valt de keuze op maatschappelijke projecten die een economische en maatschappelijke meerwaarde creëren. Ook vzw de Biehal kan dankzij de steun van Cera extra inzetten op digitale communicatie in de broodjesbar Kristal en het restaurant 't Groote Verschil in Lommel.

"We gaan een bedrijfsfilm ontwikkelen die het mogelijk maakt om de ruime dienstverlening die we aanbieden in de kijker te zetten. Terwijl klanten wachten op hun broodje of maaltijd, kunnen ze via een groot tv-scherm kennismaken met ons veelzijdig aanbod aan activiteiten en dienste. Denk maar aan groenonderhoud, de strijkdienst, de soeptoer, meubelbewaring enzovert", vertelt Elke Steensels, communicatieverantwoordelijke bij de Biehal.

Het sociaal tewerkstellingscentrum de Biehal is in Limburg en in de Antwerpse Kempen al bijna 25 jaar actief met kringwinkels, een groendienst, lokale diensten op maat en verschillende horecazaken. Zij bieden een job, begeleiding en toekomstperspectief aan meer dan 250 mensen die, om welke reden dan ook, weinig of geen kansen krijgen op de gewone arbeidsmarkt.

 


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio