Sint-Cecilia zet vakantie in met 'Blazers en Bubbels op de Boerderij'

Print

Foto: Lieve Coenegrachts

Millen

Riemst - Op zondag 2 juli organiseerde de Koninklijke Parochiale Harmonie Sint-Cecilia uit Millen haar eerste aperitiefconcert. Met 'Blazers en Bubbels op de Boerderij' werd gekozen voor een luchtig muzikaal programma gebracht op de prachtige erfgoedlocatie van de vierkantshoeve van de familie Coenegrachts-Purnal naast de Waterburcht in Millen.

De dagen voor het concert werden de weersvoorspellingen angstvallig in de gaten gehouden, en nadat de buienradar zondagochtend vroeg nog een laatste keer geraadpleegd werd, werd besloten om ervoor te gaan en te hopen dat het boven Millen droog zou blijven.
Na ontvangst met een glaasje bubbels of fruitsap en een hapje kon het publiek genieten van een afwisselend muzikaal programma van licht-klassieke muziek en filmmuziek gebracht door de harmonie o.l.v. dirigent Ralf Schreurs. Hierbij werden zowel verschillende eigen solisten als een aantal ensembles extra in de kijker gezet. Voor twee jonge muzikanten werd het een bijzonder optreden. Zij maakten hun debuut bij onze harmonie en traden voor de eerste keer op samen met het jeugdensemble van de harmonie. Het concert werd op een luchtige manier aan mekaar gepraat door presentator Jeroen Bellings. Na het concert werd er nog gezellig nagepraat met een lekker tapasbord of een frisse pastasalade.
Ondanks de wisselvallige weersvoorspellingen, bleef het droog en werd het een zeer geslaagde middag voor zowel muzikanten als publiek!

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio