Weekendje vol verrassingen

Print
Bree - Zoals de traditie erom vroeg, stond Buro Jeugdraad Bree op 30 juni vertrekkensklaar voor het jaarlijkse weekend om een aanloop te nemen naar het nieuwe werkjaar. Ditmaal trokken ze naar het Weidehof in Neerpelt.

Natuurlijk is het op zo'n voorbereidingsweekend niet enkel bittere ernst, leuke methodieken werden aangewend om op een speelse manier de materie te verwerken. Zo werd er ook tijd gemaakt om elkaar nóg beter te leren kennen en om gezellig samen te zijn. Het nieuwe werkjaar gaan we van start met een verschuiving in het hoogste ambt. Onze voorzitter Tim Mertens gaf zijn taak door aan onze kersverse nieuwe voorzitster Lara Klaps. Tim blijft nog een actief lid van ons dagelijks bestuur, maar legt zijn focus nu bij zijn doctoraat en verdere werkverplichtingen. Hierbij wensen wij hem natuurlijk alle geluk toe. Daarbij verwelkomen we Lara, waarvan we weten dat zij deze plek als leider van ons team goed gaat bekleden.
Op zaterdag kwam er ook een special guest langs die ons allen met verstomming sloeg. Zo werden er plannen gesmeed en kijken we alvast uit om van start te gaan met een superleuk project. Meer volgt nog zeer binnenkort, hou Jeugdraad Bree dus maar zéker in het oog!


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio