Eerste parkconcert toont heel wat talent in het park

Print
Lommel - Voor het derde jaar op rij gaven de beloftevolle muzikanten van de Nieuwe Harmonie en heel wat Lommels pop- en rocktalent samen de aftrap van de gratis park- en marktconcerten van de zomer van Lommel Leeft.

Het Astridpark aan cultuurcentrum De Adelberg is de ideale locatie om een nieuwe muzikale zomer van start te laten gaan. De weergoden zorgden voor een droge avond waardoor er veel volk kwam opdagen. De bezoekers kregen niet alleen klassieke songs voorgeschoteld, maar ook een uniek zicht op de artiesten aan het kabbelende water. Ook deze editie kwamen meerdere solisten aan bod zoals Charlotte Dyckmans, Dyadic, Stefan Luyten, Bjorn Hamblok, Johan Vercruysse, Shannon Rijks en Els Vingerhoets.

"Met Lommel Leeft willen we ook Lommels talent podiumkansen geven", vertelt An Verspecht van de organisatie van Lommel Leeft. "We organiseren deze openingsavond al voor de derde keer samen met de Nieuwe Harmonie. En zo laat heel wat Lommels talent op een mooie locatie horen wat ze in hun mars hebben."


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio