Fifty-One Club organiseert derde ploegentijdrit voor goede doelen

Print
Lommel - Op zaterdag 1 juli vond in het Kristalpark in Lommel de derde editie plaats van de Ploegentijdrit voor Goede Doelen van de Fifty-One Club Lommel vzw. Het was een ploegentijdrit voor iedereen die met een groepje van vier of zes personen wou deelnemen voor het goede doel. In totaal waren er 60 deelnemers.

Helaas zaten de weergoden niet mee, maar dat deerde de teams niet. Zij probeerden toch allemaal hun snelste ronden te rijden. De opbrengst van deze editie gaat integraal naar Zonneweelde, Funathlon, Bednet en naar De Sappige Trappers die naar Rome fietsen ten voordele van VZW Assjette. Je kon deelnemen in een van de vier categorieën: dames, serviceclubs, senioren en amateurs. Deelnemen is op een evenement zoals dit nog altijd belangrijker dan winnen.

Eerst startten de dames teams, gevolgd door de categorieën senioren, serviceclubs en amateurs. Vanaf 14 uur ging het buffet open. Ondertussen zorgde DJ Serge Brouns voor zwoele zomerse achtergrondmuziek. Na de prijsuitreiking barstte het feest helemaal los met onder andere een optreden van de Lommelse Pauline Slangen. Bij de dames zette het Fermolux Ladies Cycling team de snelste tijd neer. Bij de Open Amateurs zette het Staf Cars team de snelste tijd neer. Varesa 1 Het Lils peletonneke won bij de senioren en bij de serviceclubs haalde Fifty-one Club Noord-Limburg het.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio