Celebs

Knapste crimineel ter wereld dumpt vrouw voor rijke miljonairsdochter

Print
Knapste crimineel ter wereld dumpt vrouw voor rijke miljonairsdochter

Foto: Photo News

Jeremy Meeks, de knappe crimineel die het na zijn vrijlating uit de gevangenis meteen tot veelgevraagd internationaal model schopte, heeft zijn vrouw en kinderen verlaten voor de rijke miljonairsdochter Chloe Green. Dat meldt Daily Mail. De Britse krant publiceerde op zondag foto's van het koppel aan boord van een superjacht voor de kust van Turkije.

De Britse krant Daily Mail publiceerde op zondag intieme foto's van Chloe Green en Jeremy Meeks aan boord van een superjacht voor de kust van Turkije. Jeremy Meeks, een voormalig bendelid wiens mugshot hem na zijn vrijlating uit de gevangenis een dikbetaald modellencontract opleverde, was tot voor kort nog samen met zijn vrouw Melissa met wie hij twee zoontjes deelt.

Nu lijkt hij zijn gezin echter voorgoed de rug toegekeerd te hebben voor de rijke miljonairsdochter Chloe Green. Zij is de dochter van de Britse Sir Philip Green, eigenaar van een retailimperium waar Topshop, Dorothy Perkins en Burtons deel van uitmaken. Dat hun relatie veel kwaad bloed zet, is ondertussen duidelijk geworden. Als reactie postte Chloe deze foto op haar pagina op Instagram: "Dit is nog maar het begin ... We appreciëren alle liefde en haat."

 

Just the Beginning... We appreciate all the love and the hate @jmeeksofficial @jimjordanphotography ?

Een bericht gedeeld door .Cjg.com (@chloegreen5) op

De voormalige crimineel kon oorspronkelijk op enorm veel sympathie rekenen toen hij in 2016 uit de gevangenis vrijkwam en stellig beloofde om zijn leven te beteren en zijn gezin eindelijk het leven te bieden dat ze verdienden. Ook zijn carrière als model gunde iedereen hem, maar nu lijken de kaarten gekeerd. Zijn populariteit lijkt een flinke deuk te hebben gekregen, maar het is maar de vraag of hij dat zo erg vindt.

 

All things are possible !!! #bodrum #turkey #boatlife

Een bericht gedeeld door JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial) op

Niet te missen