Wijkrestaurant Lutlommel gaat twee maanden met vakantie

Print

Lutlommel

Lommel - Op dinsdag 27 juni hielden Okra en Femma, in samenwerking met de stad Lommel, alweer een wijkrestaurant in het buurthuis De Haneklap in Lutlommel. Dit wijkrestaurant was het laatste voor de vakantie.

Het menu was weer lekker en goed verzorgd: champignonsoep, kip met appelspijs en kroketten en als afsluiter een ijsje. Stipt om 12 uur wenste voorzitter Jacques Maes de aanwezigen van harte welkom. Ook wenste hij iedereen een goede vakantie en een gezellige namiddag. De zaal was goed gevuld en de tafels mooi gedekt, de sfeer zat goed. Er waren 20 vrijwilligers van Okra en Femma om het lekkere eten naar de genodigden te brengen.

Samana en Okra willen dan ook iedereen uitnodigen voor het volgende wijkrestaurant dat plaatsvindt op dinsdag 26 september. Dan op het menu: courgettesoep, schnitzel met provinciaalse groenten en kroketten en als dessert mascarpone met speculaas. Inkomkaarten te verkrijgen vanaf 1 juli tot twee dagen voor het wijkrestaurant bij apotheek Dams Maarten, Lutlommel 69. Prijs: 6,5 euro.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio