© Photonews

Zijn dit de namen van de baby's van Beyoncé?

Van de pasgeboren tweeling van Beyoncé en JAY-Z werd nog steeds niets officieel gecommuniceerd en het internet wordt gek. Niet alleen over de reden van het uitblijven van foto's circuleren geruchten, nu zou een betrouwbare bron ook de namen van de tweeling hebben verklapt.

elvh

De laatste geruchten over de geboorte van de baby's van Beyoncé gaan over de namen. Volgens entertainment- en roddelwebsite MediaTakeOut heeft een bron, die heel dicht bij de Carters-familie staat, de namen van de tweeling verklapt.

Volgens de website heet de kersverse tweeling van Beyoncé en JAY-Z 'Bea' en 'Shawn'. Een jongen en een meisje dus met namen die verwijzen naar de ouders zelf. De echte naam van YAY-Z is namelijk Shawn Corey Carter.

De website schrijft verder dat Beyoncé en de tweeling ieder moment het ziekenhuis kunnen verlaten, nadat de baby's behandeld werden voor geelzucht, iets wat vaak voorkomt bij kindjes die te vroeg geboren worden.

Blue Ivy, Bea en Shawn Carter, het kan. Maar het blijft vooral uitkijken naar een eerste officiële bericht van de mama en papa zelf.