© *

Luxemerk stunt opnieuw met ... een winkeltas van 1.000 euro?

Het internet is nog maar pas gekalmeerd na de peperdure handtas gebaseerd op de iconische blauwe Frakta-zak van IKEA of daar is alweer een nieuwe tassenstunt van luxemerk Balenciaga. De nieuwe luxetassen van het modemerk lijken verdacht veel op de papieren zakken die je gratis krijgt bij je aankopen.

elvh

De nieuwe shoppingtassen van Balenciaga lijken heel erg op de papieren zakken die je gratis krijgt bij je aankopen in een van de winkels. De tassen bestaan in het wit en in het zwart en kosten makkelijk 1000 euro. Voor een groter exemplaar betaal je zelfs nog 600 euro meer.Van ver lijkt de tas op de papieren versie, maar de shopping bags zijn gemaakt van puur kalfsleer. De binnenkant is afgewerkt met kleinere zakjes afgesloten met een rits. Een hit, want online zijn de tassen al helemaal uitverkocht.

Na de IKEA-tas en de donsdeken-tas een zoveelste opmerkelijke handtassenontwerp dus van hoofddesigner van Balenciaga, Demna Gvasalie. Duur, opmerkelijk en ook wel bijzonder populair. Veel sterren zijn er dol op en de tassen zijn meestal in een mum van tijd uitverkocht en gereserveerd.

Niet te missen