© Rudy Geuns

© Rudy Geuns

© Rudy Geuns

© Rudy Geuns

© Rudy Geuns

thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Supporters Rode Duivels DITISIT in Estland

Afgelopen dinsdag vertrokken een vijftiental leden van de supportersclub RD DITISIT van Helchteren naar Tallinn voor de wedstrijd Estland-België (voorronde 2018 FIFA World Cup in Rusland).

Rudy Geuns

De supporters logeerden in het Hotel Sint-Barbara in Tallinn. Ze namen ruim de tijd om dit mooie stadje te leren kennen met behulp van de Tallinn City Tour. Ze bezochten onder andere de TV toren (314 meter hoog, met een observatieplatvorm op 170 meter hoogte), het maritiem museum en de haven met enorme cruiseschepen. Ook maakten ze uitgebreid kenneis met de oude stad en zijn mooie horecazaken.

Vrijdagavond volgde dan de wedstrijd in de moderne A. Le Coq Arena. Met doelpunten van Dries Mertens en Nacer Chadli werd duidelijk de maat genomen van de Estse nationale ploeg. Het was een aangename kennismaking met een stad uit de vroegere Sovjet-Unie. Naast historische gebouwen zijn er ook moderne hoogbouw, propere lanen en parken, vriendelijk mensen en opvallend rustig verkeer. Estland werd onafhankelijk in 1991 en lid van de Europese Unie sinds 2004.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio