Kleuter helpt wenend broertje uit park te klauteren op geniale manier

Voor alle mama’s en papa’s met een klein hartje: stop met kijken. Want wat Finn (1) en Ollie (3) uitsteken, is heel slecht voor je hart. De twee klauteren namelijk uit een park met behulp van een stoel.

tica

Baby’s die op eigen houtje uit hun park kruipen: het is een nachtmerrie voor vele ouders. Wat als de kleine valt en zich bezeert? Maar wat als... zijn oudere broer hem nu eens zou helpen om uit het park te klauteren?

Het lijkt een koud kunstje voor de Amerikaanse Ollie die zelfverzekerd de kamer van zijn broer binnenstapt. Finn is aan het huilen en dat kan Ollie als grote broer uiteraard niet aanzien. Met behulp van een stoel toont Ollie voor hoe zijn broer uit z’n park kan klimmen.

“Kom maar in mijn armen, ik zal je dan opvangen”, klinkt het nog. En wonder boven wonder lukt zijn plannetje nog ook. De twee zijn heelhuids uit het park geraakt. En de papa? Die heeft alles gefilmd. “Als dit geen broederliefde is, dan weet ik het ook niet meer”, schreef hij nog bij de video die hij op Twitter deelde.