Kristel stopt als manager van K3 en verlaat Studio 100

Ex-K3’tje Kristel Verbeke neemt afscheid van K3. Twee jaar geleden stopte ze al met zingen, toen ze samen met Karen en Josje de fakkel doorgaf aan Hanne, Klaasje en Marthe. Nu zal “de zwarte van K3” ook haar activiteiten als hun manager stopzetten. Dat laat ze weten in een persbericht.

mrra

“Ik vond het fantastisch om een brug te kunnen zijn tussen de ‘oude’ en de ‘nieuwe’ K3. Ik heb er enorm van genoten om te zien hoe snel Hanne, Klaasje en Marthe een hecht trio zijn geworden”, zegt Kristel zelf.

LEES OOK. Het verhaal van Kristel (41), het laatste ‘oude’ K3’tje dat de Studio 100-deur achter zich toetrekt

Ze heeft het volste vertrouwen in de meisjes waarbij ze haar levensproject achterlaat. “Ze zijn helemaal klaar om, samen met het Studio 100-team, nieuwe verhalen te schrijven. Met veel trots en dankbaarheid voor de kansen en voor het vertrouwen dat ik gekregen heb, neem ik afscheid van K3 als manager. Kinderen zijn de wereld van morgen en ik zal samen met hen K3-liedjes blijven zingen over liefde, dromen en verdraagzaamheid.”

Lovende woorden voor originele K3-lid

Ook Hanne, Klaasje en Marthe kijken met gemengde gevoelens naar het afscheid van “hun” Kristel: “Wij gaan Kristel enorm missen. Ze betekent heel veel voor ons, omdat ze ons op alle vlakken heeft gesteund. We hebben super veel van haar geleerd, omdat ze als geen ander weet hoe het voelt om in onze schoenen te staan. Wij zijn haar heel dankbaar en vinden het een eer dat zij er vertrouwen in heeft dat wij het nu zelf kunnen. Ze heeft zich jaren lang ingezet voor K3, waar wij enorm veel bewondering voor hebben. Dit inspireert ons om hetzelfde te doen.”

Studio 100, met name Gert Verhulst, Hans Bourlon en CEO Anja Van Mensel, hebben alleen maar lovende woorden voor Kristel: “We zijn Kristel enorm dankbaar want zij heeft er, dankzij haar tomeloze inzet en onnavolgbare kennis, mee voor gezorgd dat K3 nu een mooi nieuw leven heeft. Ze geeft nu de fakkel door aan de ervaren artiestenmanagers bij Studio 100.”

“Wegvliegen met rugzak vol mooie herinneringen”

Kristel Verbeke wil graag nog eens expliciet het Studio 100-team bedanken voor de jarenlange samenwerking. “Wegvliegen met een rugzak vol mooie herinneringen en pakken ervaring, is het mooiste wat er is, zeker als je weet dat je altijd welkom bent. Wat mijn nieuwe uitdagingen betreft, dat is iets voor later, eerst ga ik nog even genieten van een korte, welverdiende pauze.”