© Maarten Vandebeek

© Maarten Vandebeek

thumbnail: null
thumbnail: null

’t Ha-we’tje belooft veel vakantiepret

Vorige zomer kon ’t Ha-we’tje vzw voor het eerst hun werking laten doorgaan in de splinternieuwe jeugdlokalen op de Halveweg. Dankzij de nieuwe infrastructuur konden zij hun kinderen weer de leukste zomernamiddagen bezorgen. Nu de nieuwe zomer weer voor de deur staat, staan zij met hun enthousiaste leidingploeg en wat nieuwe materialen opnieuw klaar voor de kinderen een onvergetelijke zomer te bezorgen!

Maarten Vandebeek

Ben jij tussen de 3 en 14 jaar oud? Heb je deze zomer niets te doen? Wil je graag spelletjes spelen met andere kinderen? Dan ben je bij ’t Ha-we’tje vzw aan het juiste adres. Met een 25-tal leiding zorgen zij ervoor dat de kinderen spetterende dagen vol speelplezier beleven.

Waar, wanneer, wat, hoeveel kost het?Jullie kunnen hen vinden in de Sint-Jozefstraat te Zonhoven. Via de Halveweg staat met wegwijzers aangeduid waar het allemaal juist doorgaat. Deze zomer opent ’t Ha-we’tje zijn deuren op maandag 3 juli en zal de afsluitdag plaatsvinden op vrijdag 18 augustus, dit gebeurt steeds met een springkasteel. Elke weekdag tussen 13u en 17u wordt er telkens weer voor leuke animatie gezorgd. De werking kost slechts 2 euro en in ruil hiervoor krijg je een koekje en een drankje. Inschrijven kan steeds vanaf 12u45 tot 13u. Om 13u stipt luidt er een signaal en begint de leuke speelpleinnamiddag. Om 17u luidt het signaal opnieuw en wordt er vervolgens nog voor een spetterende afsluiting gezorgd. Hierna mogen de kinderen terug naar huis.

Tijdens de zomerVia de website of onze facebookpagina (www.thawetje.com of www.facebook.com/thawetje), worden er regelmatig foto’s geplaatst zodat ook de ouders/grootouders/nonkels en tantes/… kunnen meegenieten van het plezier van de kinderen. Ook de datums van activiteiten zoals de ouderavond, zwemmen in Genk of naar de speeltuin van Bokrijk zullen op de website terecht komen.Indien er vragen zijn kan men altijd terecht bij de secretariaatsverantwoordelijke.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio