Politie ontvangt tips over aanrander Lommel

De politie van Lommel heeft in het onderzoek naar de aanranding van een 61-jarige vrouw op zondag drie tips ontvangen die naar de dader kunnen leiden. Bij de aanranding werd een 61-jarige vrouw in de Boskantstraat een bosje ingesleurd. Een voorbijfietsend koppel schoot het slachtoffer ter hulp waarop de dader wegvluchtte.

MiGe

Het gaat om een blanke jonge man van in de 30, die ongeveer 1m70 groot is, een slanke lichaamsbouw, donkere ogen en kort, licht kalend haar. De feiten deden zich voor op zondag rond 17 uur in de Boskantstraat. Het slachtoffer is een Poolse die hier een interimjob uitoefent en via een uitzendbureau tijdelijk in een van de vakantiehuisjes van het domein Parelstrand verblijft. Ze was niet ver van haar huisje toen ze aangevallen werd. De man zag haar alleen wandelen en greep zijn slachtoffer vlakbij de jachthaven al fietsend vast. De verdachte sleurde haar met geweld mee het nabijgelegen bosje in.

Burgemeester Peter Vanvelthoven roept de bevolking op voorzichtig en oplettend te zijn. Hij roept voorlopig nog geen extra veiligheidsmaatregelen in het leven. Daarvoor wil Vanvelthoven eerst het politieonderzoek afwachten. De tips worden momenteel door de politie onderzocht.

Wie de verdachte gezien heeft of bijkomende info heeft, kan de politie van Lommel tijdens kantooruren bereiken op 011/39.98.99. Elke oproep wordt met discretie behandeld.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio