© Instagram

Wil de echte Emma Watson nu opstaan?

De Britse actrice Emma Watson (27) kan niet alleen een grote schare fans rekenen, maar ook heel wat dubbelgangers. Er zijn op de wereld zoveel vrouwen die heel wat van haar weg hebben dat er zelfs een Instagram aan werd gewijd. Herken jij de echte?

flb

Er duiken regelmatig lookalikes op van bekende sterren, sommigen maken er zelfs hun beroep van. Meestal blijft het bij eentje, tenzij je Michael Jackson heet of Emma Watson dus. De actrice die voor eeuwig verbonden blijft met het personage van Hermelien Griffel uit de 'Harry Potter'-films, lijkt namelijk bijzonder veel dubbelgangers te hebben rondlopen. De foto's van al van die lookalikes worden verzameld op een Instagram. Toegegeven, de ene lijkt er al wat meer op dan de ander, maar allemaal hebben ze wel iets weg van de Britse.

Laatste in het rijtje is de 27-jarige Amerikaanse Kari Lewis. Zelf had ze naar eigen zeggen eerst niet door dat ze zoveel op Watson leek, tot er door twee meisjes in de winkel naar haar werd gewezen. "Indien ze dat niet hadden gedaan dan had het ongetwijfeld nog wel eventjes geduurd voor ik te weten was gekomen dat ik als haar dubbelganger door het leven kan gaan", vertelt ze aan BuzzFeed. Ze heeft de gelijkenissen leren omarmen en speelt die nu zelfs uit. Ze verkleedt daarbij zich vaak in Hermelien en deelt daarvan foto's op Instagram.

 

Een bericht gedeeld door Karielle (@kariellex) op

 

Een bericht gedeeld door Karielle (@kariellex) op

 

Een bericht gedeeld door Karielle (@kariellex) op