© Instagram

Fans bang over gewichtsproblemen Joke Van de Velde: “Niets abnormaals aan de hand”

Al een tijdje maken de volgers van ex-Miss België Joke Van de Velde zich zorgen om de 37-jarige vrouw. Op verschillende foto’s op Instagram ziet ze er graatmager uit. Naar eigen zeggen weegt ze 55 kilogram. “Maar voor iemand van 1,72 meter is dat niet abnormaal”, vindt ze zelf, zo schrijft Dag Allemaal.

mrra

“Ik heb echt geen anorexia, echt waar! Daar is absolúút geen sprake van”, klinkt het in het weekblad. “Het klopt dat ik vijf kilo ben afgevallen, maar ik heb wel aan een marathon meegedaan, hé. Mensen vergeten dat dat veel vergt van je lichaam. Ik heb nochtans meer dan genoeg gegeten tijdens de voorbereidingen, pasta en zo. Anders kan je zo’n marathon gewoon niet lopen.”

“Een vrouw voelt zich altijd een beetje onzeker over haar lichaam, dus ik kan niet beweren dat ik honderd procent tevreden ben. Maar ik ben wél gelukkig met mezelf. Ik sta zelden op de weegschaal, maar ik vind mezelf niet ongezond mager. Integendeel, ik heb vrouwelijke vormen: kijk maar naar mijn ronde borsten en billen. Ik ben gewoon sportief.”