© BFM

© Twitter

thumbnail: null
thumbnail: null

Dodelijk ongeval in Antwerpen: chauffeur botst op schoolbus en drie andere auto’s

Aan het Antwerpse Stadspark, op de Rubenslei, is een auto over de kop gegaan na een botsing met een schoolbus en drie andere geparkeerde auto’s. De chauffeur is overleden. De Rubenslei, die deel uitmaakt van de wegomlegging voor de Antwerpse Leien, is volledig afgesloten, ook voor fietsers.

sare

Het ongeval gebeurde op de Rubenslei. Vermoedelijk is de bestuurder (54) onwel geworden. Een getuige had gezien dat de man niet aansloot bij de file en bleef stilstaan. Wanneer de getuige hem aansprak, schoot het voertuig vooruit en reed tegen een geparkeerde schoolbus. Er zat niemand op de bus, maar door de klap kwam het voertuig wel op zijn dak terecht. Ook nog drie andere voertuigen werden geraakt.

Ondanks de inspanningen van de medische diensten kon het slachtoffer niet gered worden. De straat werd afgesloten voor alle verkeer, ook voor fietsers en voetgangers. Na de takeling van het voertuig kan de rijbaan vrij worden gegeven, meldt de politie. De politie regelt het verkeer. De Rubenslei krijgt sinds vorige week extra drukte te slikken want ze maakt deel uit van de wegomlegging voor de geknipte Leien.