Hilarische Peter Van de Veire tikt ouders op de vingers omdat ze op vakantie gaan tijdens examens van zoon

Het zal je maar overkomen: je boekt een reis naar Lanzarote in juni, maar later blijkt dat in de periode te vallen wanneer je zoon examens heeft. “De ouders van vandaag zijn duidelijk niet meer de ouders van vroeger”, grapte Peter Van de Veire tijdens de marathonradio op MNM.

tica

Naar jaarlijkse traditie is het ook nu weer marathonradio op MNM. Dan steunen de radiopresentators en -presentatrices alle blokkende studenten door 24/7 radio te maken. Studenten mogen dan ook bellen om andere lotgenoten tips te geven, raad te vragen of gewoon om een plaatje aan te vragen. Maar deze jongeman belde om een heel andere reden. Jordi vertelde dat zijn ouders op reis gaan, en dat terwijl hij examens heeft. Presentator van dienst Peter Van de Veire liet dat niet zomaar gebeuren.

“Sorry voor het storen tijdens je o zo belangrijke inpaksessie voor Lanzarote hoor Claudia!”, klonk het bij Peter. De man tikte de vrouw al grappend op de vingers omdat ze elf dagen op vakantie gaat. “Nee, twaalf”, corrigeerde ze hem nog. “Wablieft?! Ja maak er maar twaalf van zeg. Ik vind dat jij billenkoek verdient”, antwoordde hij daarop. De mama van Jordi kon er gelukkig allemaal mee lachen, en dan had ze Peter nog niet bezig gezien. De radiopresentator deelde gisteren zelf de video waarop hij Claudia de les spelt, inclusief grappige bewegingen.