Dit is de favoriete top van de sterren, en het is een koopje

Van zangeres Selena Gomez tot topmodel Gigig Hadid: de hipste sterren van het moment zijn dol op een grijze top met lange mouwen. Hoewel ze allebei een garderobe vol designerkleding hebben, is dit kledingstuk erg betaalbaar. Het kost momenteel slechts 16 euro en je vindt het in de webwinkel van de Britse keten Topshop.

vwh

Selena Gomez droeg de grijze top met hoge neklijn en vrouwelijke frulletjes aan de randen vorig weekend terwijl ze een hondje aan het knuffelen was, zo blijkt uit een foto die een van haar vrienden postte op Instagram. Ze combineerde het stuk met een eenvoudige jeansbroek.

Eerder dit jaar werd topmodel Gigi Hadid niet één, maar twee keer gezien met het Topshop-topje. Zij bewerkte het met een schaar zodat het een crop top werd en droeg het met een lage jeans en een jeansjasje. De allereerste keer koos ze voor de combinatie met een beige bomber, trainingsbroek in gebroken wit en witte Dr Martens.

© Photo News

© Photo News

Voor de liefhebbers: de truitjes zijn beschikbaar in drie kleuren: beige, grijs en zwart en de voorraad is nog niet uitgeput. Ze kostten aanvankelijk allemaal 20 euro, maar zijn afgeprijsd naar 16 euro.

Niet te missen