Circus in school De Berk

Print
Hasselt - Op zondag 21 mei vond het tweejaarlijks schoolfeest van De Berk plaats met als thema ‘circus’. Het werd een bijzondere editie met de komst van een heuse circustent! Voor de kinderen was het een unieke en magnifieke ervaring om in deze tent te mogen optreden.

Weken op voorhand hadden de leerlingen hun uiterste best gedaan om er een mooi spektakel van te maken. Dit zorgde ervoor dat de ouders, grootouders, vrienden, kennissen, oud-leerlingen en andere aanwezigen konden genieten van spetterende optredens. In drie verschillende voorstellingen werden de toeschouwers verrast door talloze acts waarin de kinderen zich weer van hun beste kant lieten zien. Er waren clowns, goochelaars, jongleurs met bordjes en doekjes, dieren, éénwielers, acrobaten…
Uiteraard was er ook heel veel randanimatie met onder andere de ambianceband Toeternietoe, een vrij podium, een kinderfuif, een olifantententoonstelling, gekke fietsen en een Vlaamse kermis. Onder een stralende hemel kon iedereen genieten van een lekker hapje en drankje.
Het werd in veel opzichten een schitterende dag waar veel ouders, leerkrachten en vooral de kinderen nog lang met een fantastisch gevoel aan zullen terug denken!


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio