Seks & Relaties

Bodyguard wordt hunk op sociale media

Print
Bodyguard wordt hunk op sociale media

Foto: Twitter

In Zuid-Korea is onlangs een nieuwe president verkozen maar daar ligt niemand wakker van. Wie wel de show heeft gestolen tijdens de campagne en blijft nazinderen is een van de bodyguards van president Moon Jae-in.

De foto's van de 36-jarige bodyguard Choi Young-jae die in de presidentscampagne in Zuid-Korea amper van de zijde van president Moon Jae-in week, worden massaal gedeeld. Op Twitter is iedereen het erover eens: de bodyguard is de echte ster van de campagne.

Choi is geen model maar zat tien jaar in het leger. Aan Times vertelt hij dat alle bodyguards van de president vrijwilligers zijn. "Ik ben vooral heel erg trots dat ik mijn steentje kan bijdragen aan de droom van de president om het land opnieuw een boost te geven." 

Bodyguard Choi vindt al die aandacht bijzonder vreemd en vindt het zelfs een beetje vervelend dat er meer aandacht aan zijn looks worden geschonken dan aan de president. Hij neemt dan ook even een break omdat hij vreest dat hij anders zelf een bodyguard nodig zal hebben. 

Ondertussen heeft de bodyguard in verschillende media ook toegegeven dat hij gelukkig getrouwd is en twee dochters heeft. 

 

Niet te missen