© fvv, Marc Herremans

Luc Steeno is niet opgezet dat Koen Crucke hem ongevraagd outte

Koen Crucke, die onlangs nog voor enige verwarring zorgde zaaide door een Instagramfoto van Marthe van K3 en Viktor Verhulst te verwijderen, heeft onthuld dat charmezanger Luc Steeno op mannen valt. En daar is die niet blij mee, schrijft Dag Allemaal.

ehu

“Dat er vandaag nog steeds zijn die in de kast zitten... Ik begrijp dat niet”, klinkt het bij Crucke. “We zijn intussen 2017, hé! Ik dacht eigenlijk dat iedereen al uit de kast was gekomen. Als je vandaag nog verstoppertje moet spelen... Het wordt tijd dat die met zijn accordeon óók uit de kast komt.”

Crucke verwijst daarbij naar Luc Appermont en Bart Kaëll, die jaren geleden besloten om zich als koppel te outen. “Laten we eerlijk zijn: er is toen niemand van zijn paard gevallen. Ik denk niet dat dat wél gaat gebeuren als Luc Steeno openlijk toegeeft dat hij op mannen valt.”

Dag Allemaal vroeg ook Luc Steeno zelf om een reactie. “Ik ben nog altijd gelukkig samen met mijn partner,” luidde het bij hem, “maar niemand heeft zich daarmee te bemoeien. Als ik daar iets over wil vertellen, zal ik dat zelf wel doen.”