Danssshow bij dansclub CLAP

Print
As - Dansclub CLAP organiseerde tijdens het weekend van 29 en 30 april naar jaarlijkse gewoonte weer een grote jeugddansshow met als thema ‘This One’s For You’.

De titel laat het al een beetje raden: de leraars wilden dit jaar eens een grote ‘dankjewel' richten aan al hun dansers, de ouders, vrijwilligers en het bestuur.
Tijdens de show kwamen de thema’s ‘Lief, liever, liefst’, ‘Happy’ en ‘Dank dank dank’ aan bod.
Zo’n 130 dansers van alle jeugdgroepen dansten met veel enthousiasme op muziek als: Love boat baby, Don’t let me down, Freaky leuke dag, Happy, Happiness en Thank you. Maar ook de volwassen Zumbaleden dansten op pittige muziek als ‘Your shortcut to happiness’. Nieuw dit jaar was de groep ‘Afro House’ die een heel energieke Afrikaanse dans op ‘Fally Ipupa’ deden.
We kunnen weer spreken van een zeer geslaagde show, enkele toeschouwers vatten dit op een heel goede manier samen:
“Hartelijk gefeliciteerd met deze topshow: een doordacht concept, afwisselende choreo’s, enthousiaste performers en prachtige outfits. Dikke pluim voor iedereen die dit hielp verwezenlijken! Onze kinderen blijven dan ook met plezier naar Dansclub CLAP komen.”
Daar moeten we niet meer aan toevoegen, enkel dit: mocht je zelf danskriebels hebben, kijk op onze website voor meer info over het lesaanbod, ook voor volwassenen.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio