Leopoldsburg voor Hongersnood1212

Print
Leopoldsburg voor Hongersnood1212

Foto: Anita Thoelen

Leopoldsburg - De beelden van de hongersnood in Afrika laten niemand onberoerd. De smekende blikken, de angst die de gezinnen verlamt, het risico om aan de minste kwaal te bezwijken en de roofvogels die profijt willen halen uit andermans ellende. Maar er is ook de massale solidariteit die levens redt en bergen gezond menselijk verstand dat zich in beweging zet. Enkele inwoners uit Leopoldsburg steken de handen uit de mouwen om te helpen bij deze humanitaire ramp.

Op de website van Consortium1212 vindt u hun actiepagina 'Moederdagontbijt 14 mei, ten voordele van Hongersnood Afrika'.
De actie verloopt als volgt. Er zijn 3 soorten ontbijtpakketten: een eenpersoonspakket voor 9,5 euro, een tweepersoonspakket voor 18 euro en een kinderpakket voor  5,5 euro. De pakketten bevatten broodjes, drank, beleg, een gekookt ei, fruit en een chocoladeverrassing. Het ontbijt kan aan huis geleverd of opgehaald worden. Bestellen kan tot 7 mei.
Dankzij plaatselijke handelaars en enkele vrijwilligers is er ook een gratis tombola aan verbonden. Elke moeder maakt zo kans om nog een extra geschenk te ontvangen.
Daar bovenop schenkt Dagtoerisme Limburg bij elk ontbijtpakket de Limburgpas 2017-2018. Met deze pas kunnen 4 personen korting krijgen als ze leuke daguitstapjes maken in Nederlands- en Belgisch-Limburg. Voor inlichtingen of bestellen kan je terecht op: Louis Lecocqstraat 58 in Leopoldsburg, telefonisch op het nummer 011/745035 en 0487304031 of mailen naar mensch_thoelen@hotmail.com
Iedereen kan ons volgen op de Facebookpagina Kampse Diensten.

 

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio