Speeltuin voor vluchtelingen ingehuldigd

Print

Foto: Mattias Van Robays

Bokrijk

Genk - Op woensdag 26 april vond bij het noodopvangcentrum Houthalen-Helchteren de plechtige inhuldiging plaats van de speeltuin die geschonken werd door verschillende partners, verenigd in het project ‘K-Play’ van Kiwanis Zolder-Terlaemen.

Het was een plezante namiddag die opgeluisterd werd door randanimatie en die de kinderen van het opvangcentrum de kans bood om samen met hun vriendjes en vriendinnetjes naar hartenlust te spelen op de nieuwe speeltuigen.
Ook de partners van het project waren aanwezig, waaronder een delegatie van het Sint-Jozefinstituut Bokrijk. Directie, leerkrachten en leerlingen zijn zeer blij dat ze hebben kunnen bijdragen aan dit mooie project. De school draagt gelijkwaardigheid heel hoog in het vaandel en zamelt ieder jaar opnieuw geld in via acties georganiseerd voor en door leerlingen om verschillende zinvolle projecten in binnen- en buitenland te steunen. Op deze manier zet de school haar visie kracht bij dat alle kinderen en jongeren gelijke kansen verdienen.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio